Cookie- och Sekretesspolicy

Cookie- och Sekretesspolicy

När du besöker Vsoftlift.com för att köpa V Soft Line PDO-trådar, samlar vi in information om alla besök på vår hemsida.
Vi använder det för att förbättra din användarupplevelse och vår marknadsföring.

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras, säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke.

Vårt enda syfte med att samla in och spara informationen är att kunna ge dig optimal service.

 

På denna sida kan du läsa om: 

• vilken information vi samlar in
• hur vi behandlar denna information
• vad vi gör med den
• vem som har tillgång till den
• hur du kan kontakta oss gällande policyn 

Insamlandet av information på vsoftlift.com sker inom ramarna för den befintliga lagstiftningen. De personuppgifter som behandlas av vsoftlift.com, sker enligt gällande lagstiftning och EU:s Dataskyddsförordningen (GDPR). 

Vsoftlift.com uppfattar automatiskt IP-adress och data när du besöker vår hemsida. Likaså registreras det om och när du loggar in eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. Detta sker för att göra dina följande besök mycket enklare. 

I detta sammanhang använder vi olika analysverktyg som t.ex. Google Analytics, för att samla in statistik om hur Vsoftlift.com används och till att göra din upplevelse ännu bättre. 

Insamling av information 

Vsoftlift.com samlar in information om användare och deras besök på fem sätt: 

• Genom cookies. (läs mer om cookies nedan)
• Genom nyhetsbrev eller kundprofil.
• Genom köp, transaktionsmejl, t.ex. bekräftelse om beställning, leverans eller återbetalning.
• Genom e-post, post, SMS och telefon.
• Genom kreditprövning.

Uppgifterna samlas: 

• För att kunna uppfylla våra tjänster vid köp, fakturering och kundservice.
• För att kunna hantera och erbjuda kundservice via flera olika källor.
• För att kunna erbjuda produkter, tjänster mm via olika marknadsföringskanaler.
• För att kunna erbjuda en personlig kundupplevelse och utveckla nya funktioner, tjänster och produkter.
• För att kunna administrera, skydda, driva och bibehålla våra hemsidor.
• För att kunna administrera och säkra våra system.
• För att kunna följa samlad statistik om användning och köp på våra hemsidor.
• För att kunna förhindra bedrägeri och göra riskbedömning.
• För att kunna följa gällande lagstiftning. 

Vad är en cookie? 

Enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft den 25:e juli 2003 så ska besökare på en webbplats informeras om användande av så kallade cookies, samt få möjligheten att förhindra att de används.

En cookie är en liten textfil (oftast mindre än 1 kB) som sparas i din dator och lagrar information. Cookies används bland annat för att förbättra webbplatsen för användaren.

Vår webbplats använder den vänliga varianten av cookies, så kallade session cookies. När du är inne och surfar på en webbsida, skickas session cookies mellan din dator och vår server för att kunna utbyta information. Det kan till exempel gälla vad du har lagt i din varukorg, eller om du är inloggad på Mina sidor.

Vi sparar ingen personlig information via session cookies. Session cookies lagras inte permanent i din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Det finns säkerhetsinställningar i de flesta webbläsare som kan avaktivera session cookies. Oftast går det också bra att ta bort eventuella session cookies som redan har sparats.

Om du väljer att inte acceptera session cookies på vår webbplats, kommer webbplatsen inte att fungera tillfredsställande.

Vid besök på denna webbplats sker automatisk registrering av din IP-adress för mätning av besöksfrekvens.

Mer om cookies:

När du besöker Vsoftlift.com lagras cookies på din dator. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Ingen personlig information lagras i våra cookies. 

Cookies lagras i din dator för att hjälpa dig. Det bidrar till att analysera hur hemsidan används så att användarupplevelsen kan förbättras. I många fall är cookies nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på hemsidan. 

Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning samt hur hemsidan används. 

Hur undviker jag cookies? 

Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas. Exakt hur du ska gå tillväga beror på vilken webbläsare du använder. Information om hur du gör detta kan hittas genom att söka på Google. 

På minacookies.se finns relevant och uppdaterad information om lagar och regler kring cookies i Sverige. Tillsynsmyndighet för detta område är Post- och telestyrelsen, läs mer på pts.se. 

Läs gärna igenom denna policy samt mer om cookies på andra hemsidor innan du eventuellt ändrar cookieinställningar i din dator. 

Om du ändrar cookieinställningarna kan din användarupplevelse försämras när du besöker vår och andras hemsidor. 

Obs! Vissa funktioner på vsoftlift.com kan komma att sluta fungera om du inte accepterar cookies. 

Syftet med Cookies 

Hur används cookies på vsoftlift.com? 

För att avgöra vilka som besöker våra hemsidor använder vi cookies för att skapa demografisk och användarrelaterad statistik.  Detta ger oss möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar besökarnas önskemål och intressen. Nedan beskrivs syftena för de cookies som används på Vsoftlift.com 

Cookies från tredje part 

Vsoftlift.com använder en rad tjänster från tredje part på våra hemsidor. Ibland använder även dessa tjänster cookies. Du kan välja om du inte vill acceptera cookies från tredje part i din webbläsare genom att följa denna länk: www.youronlinechoices.com/se/dina-val 

Cookies från tredje part används bl a för att samla in statistik om dina besök hos Vsoftlift.com. Vi använder oss av cookies för att t.ex. få veta vilka sidor du besöker och hur länge du besöker dem.  I detta fall använder vi Google Analytics från Google. 

Du kan välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Vsoftlift.com samarbetar också med företag för att förbättra vår online-marknadsföring för att säkerställa att du endast ser relevanta annonser. I detta sammanhang använder vi exempelvis följande leverantörer:  Facebook, LinkedIn och Google. 

Vsoftlift.com innehåller komponenter från tredje part, och där ägaren till dessa, som t.ex. Facebook, LinkedIn, Google och Hotjar tar emot: 

• teknisk data om din webbläsare
• IP-adress
• vilka sidor du besöker och liknande

Vad ägaren till tredjepartskomponenten gör med informationen ligger dock utanför vår kontroll. 

Vsoftlift.com använder sig av dessa komponenter för att kunna länka direkt till våra sociala kanaler och därmed säkerställa en smidig navigation för dig som kund. 

Funktionalitet 

Hos Vsoftlift.com finns det ett antal tekniska cookies som krävs för hantering av funktionaliteten. Dessa är de cookies som lagras när du loggar in på Vsoftlift.com, där de lagras för att hålla ordning på innehållet i din kundvagn osv. 

Patientinformation 

I samband med genomförande av behandling hos oss kan känsliga personuppgifter om dig behandlas. Känsliga personuppgifter är sådan information som kan ses som särskilt integritetsingripande och detta inkluderar hälsouppgifter. Vi måste behandla hälsouppgifter för att kunna utföra våra tjänster för dig som patient och kund samt för att upprätthålla lagstiftning i enlighet med bokförings- och journallagar. 

Användning av patientinformation 

Patientinformation: Personuppgifter, kontaktinformation samt hälsoinformation behandlas enligt Patientdatalagen. 

Ändamål: För att på ett säkert och ändamålsenligt sätt kunna tillhandahålla våra tjänster och för att säkerställa korrekt medicinsk behandling och uppföljning. 

Patientinformationslagring: I enlighet med gällande lagstiftning såsom Patientdatalagen. 

Personlig information 

Användning av personlig information

Känslig personlig information delges aldrig för tredje part såvida du inte uttryckligen samtyckt, och vi samlar aldrig in personlig information såvida inte du själv har angett denna information när du gjort en beställning, deltagit i en enkät eller liknande. Information samlas in om namn, adresser, postnummer, mejladresser, telefonnummer och enkätsvar där vi erhåller frivillig kännedom om olika ämnen. 

Personlig information används för att implementera den tjänst för vilken informationen samlas in. Informationen används också för att lära känna dig och andra användare av hemsidan bättre. Denna användning kan inkludera studier och analyser i syfte att förbättra och effektivisera vår och våra leverantörers marknadsföring, våra produkter, tjänster och tekniker samt för att visa innehåll som är anpassat efter dina intressen. 

Kontakt rörande persondata 

Som användare av V Soft Lift:ss hemsida, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med GDPR. Som användare har du även rätt att ta bort dina personuppgifter samt göra utdrag av den informationen som V Soft Liftlagrat om dig. Utdrag kan göra kostnadsfritt en gång per år. Övriga utdrag kostar 1250kr/st. 

Om du vill ta bort, redigera eller se över samtycke och andra personuppgifter kan du nå V Soft Liftinfo@vsoftlift.com . 

Skydd av persondata 

Lagstiftningen kräver att din personliga information ska förvaras på ett säkert och konfidentiellt sätt. Vi lagrar din personliga information på servrar med höga säkerhetsnivåer som är placerade i kontrollerade anläggningar. All överföring av data mellan tjänsten och din webbläsare skyddas med HTTPS/SSL. Även kommunikation internt mellan olika delar av tjänsten sker över krypterade nätverk. 

Personlig information raderas eller anonymiseras när det syfte som den samlades in för upphör. 

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra dessa riktlinjer för behandling av personaldata. Om vi gör detta, kommer vi självklart att korrigera datumet för ”senast uppdaterad” nertill på webbsidan. Vid omfattande ändringar kommer vi att meddela dig med ett synligt meddelande på våra hemsidor. 

Om du anser att V Soft Lift inte har uppfyllt dina rättigheter enligt GDPR, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: www.datainspektionen.se. 

Kontakta oss 

Du kan kontakta oss via:

E-post: info@vsoftlift.com
Telefon: 08-544 853 00

Post:
V Soft Lift AB
Karlavägen 71
114 50 Stockholm 

Policy senast uppdaterad 2019-03-01

Kontakta Starweb på www.starweb.se för vidare information om session cookies i webbutiken.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.